JEDNODNEVNI IZLET

TERMIN : 04.09.2021.

CENA ARANŽMANA : 800 RSD

PROGRAM PUTOVANJA :

Polazak iz Kraljeva  u 15:00h sa parking autobuske stanice PASARELA.  Nastavak putovanja do manastira Ljubostinja.

Dolazak u Ljubostinju, obilazak manastira Ljubostinja Manastir je zadužbina knjeginje Milice, podignut krajem XIV i početkom XV veka.U njemu se knjeginja Milica postrigla u čin monahinje,dobila ime Evgenija i tu prikupila oko sebe udovice vlastele poginule u boju na Kosovu (1389. Godine ) prepustivši presto svom starijem sinu Stefanu. Ovde je umrla i sahranjena u crkvi sa levestrane od ulaza,gde se nalazi i grobnica).

Nakon obilaska polazak za Stopanju . Slobodno vreme u Stopanji do 00.00h kada je predviđen povratak za Kraljevo.

Dolazak u Kraljevo posle ponoći. Kraj puta.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA :

– Prevoz minibusom ili autobusom visoke turističke klase ( tv, dvd,klima) u zavisnosti od broja prijavljenih putnika/ mesta se određuju prema prijavi;

– Organizaciju i  tehničko vođstvo puta

ARANŽMAN NE OBUHVATA :

– Individualne troškove putnika

NAČIN PLAĆANJA :

– 50% prilikom prijave, ostatak 10 dana pre polaska

Napomena: U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…).

Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

– Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno i sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.

ARANŽMAN IZRAĐEN NA BAZI 20/40 PUTNIKA U ZAVISNOSTI KOJIM ĆE SE PREVOZNIM SREDSTVOM OBAVLJATI PREVOZ (AUTOBUS OD 20 SEDIŠTA ILI AUTOBUS OD 50 SEDIŠTA)

Organizator izleta: Turistička agencija KONDOR TRAVEL AGENCY 036

Prema Zakonu o turizmu izlet ne podleže obavezi garancije putovanja.

Author

Write A Comment

Translate »