TERMINI PUTOVANJA : 06.11.2021. / SUBOTA

CENA ARANŽMANA : 1600 RSD

Cena za polazak iz Vrnjačke Banje, Trstenika i Kruševca je : 1500 RSD

Program putovanja:

Okupljanje putnika u dogovoreno vreme. Vožnja do manastira Nimnik uz usputnu pauzu radi osveženja.

Dolazak u manastir Nimnik na liturgiju. Manastir datira iz 14. veka i poznat je po  moštima svete mučenice Nikoline. Slobodno vreme za kupovinu suvenira i molitvu za zdravlje. Odlazak do manastira Tumane uz kraću pauzu na Golubačkom pristaništu.

Nastavak putovanja i dolazak u Tumane, koji nazivaju još i “sprski Ostrog”. Poklonjenje moštima sv. Zosime i sv. Jakova, kao i odlazak do isposnice i prisustvovanje molitvi za zdravlje.

Polazak ka Srebrnom jezeru, rukavcu Dunava, popularnom izletištu Srba, gde je predviđeno vreme za individualni obilazak.

U popodnevnim satima polazak ka Kruševcu uz usputnu pauzu radi osveženja. Dolazak na mesto polaska u večernjim satima.

Manastir Tumane iz vazduha

Cena aranžmana obuhvata:

– Prevoz na datoj relaciji modernim turistickim autobusom usluge predstavnika agencije

– Organizacione troskove putovanja

– Licenciranog pratioca grupe

Aranžman ne obuhvata:

– Individualne troškove putnika

  Način plaćanja:

30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pred put.

Napomena:

 U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…).

Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

– Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno i sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.

Organizator zadržava pravo da putem Last minute ponude prodaje svoje aranžmana po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime eventualne razlike u ceni.

ARANŽMAN RAĐEN NA BAZI 20/40 PUTNIKA U ZAVISNOSTI KOJIM ĆE SE PREVOZNIM SREDSTVOM OBAVLJATI PREVOZ (AUTOBUS OD 20 SEDIŠTA ILI AUTOBUS OD 50 SEDIŠTA)

Organizator izleta: Turistička agencija KONDOR TRAVEL AGENCY 036

Tek.račun: 170-50029537000-10.

Prema Zakonu o turizmu izlet ne podleže obavezi garancije putovanja.

Author

Write A Comment

Translate »