Sa posetom Banje Dvorovi i Bijeljine

TERMIN : 13.11.2021. / SUBOTA

CENA ZA POLAZAK IZ KRALJEVA : 1800 RSD

Cena za polazak iz Čačka i Gornjeg Milanovca : 1700 RSD

Etno selo STANIŠIĆI osnovano je 2003. godine, zahvaljujući inspiraciji Borisa Stanišića. Tokom nekoliko godina putovao je po srpskim selima srednje Bosne u potrazi za starim kućama i predmetima koji će sačuvati predstavu o tome kako se živelo u periodu kraja 19. i početkom 20. veka. Tako je nastalo autentično planinsko selo u sred semberijske ravnice. U selu se danas izdvajaju dve celine. Jedna, sazdana od drveta, predstavlja svetovni život. Čine je drvene kuće – brvnare sa pokućstvom i upotrebnim predmetima iz iste epohe. Kuće povezuju popločane kamene staze, a u centru sela su dva jezera. Druga celina je duhovnog karaktera i predstavljena je srednjevjekovnom arhitekturom građenom u kamenu, koja je u stvari skup replika istorijskog i religijskog značaja.

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Kraljeva u 05h. Voznja sa kracim pauzom za odmor.Dolazak u Banju Dvorovi, kratko slobodno vreme za kafu.

Nastavak puta ka Bijeljini. Poseta manastira – crkve Sveti Vasilije Ostroški, koji je sagrađen 2001. godine sa zvonikom i satom visokim preko 30 m koji dominira okolinom i predstavlja simbol manastira. Slobodno vreme u centru Bijeljine.

Odlazak u etno selo Stanišići. Slobodno popodne i uživanje uz žubor potoka i čeketanje vodenice potočare.

Polazak ka Srbiji. Dolazak u Kraljevo do ponoći.

Etno Selo “Stanišići” – snimak iz vazduha

Aranžman obuhvata:

– Prevoz modernim, turističkim autobosom  na nevedenoj relaciji  20/49/56 sedista  ;

– Usluge predstavnika agencije

– Organizacione troskove putovanja

Aranžman ne obuhvata:

– osiguranje ;

Ulaznice za muzeje i druge ustanove;

– Individualne troškove putnika;

Uslovi plaćanja:

• 50% prilikom prijave , ostatak 10 dana pre polaska

NAPOMENA:

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…).

Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

– Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno i sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.

Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.

Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.

ARANŽMAN IZRAĐEN NA BAZI 20/40 PUTNIKA U ZAVISNOSTI KOJIM ĆE SE PREVOZNIM SREDSTVOM OBAVLJATI PREVOZ (AUTOBUS OD 20 SEDIŠTA ILI AUTOBUS OD 50 SEDIŠTA)

Organizator izleta: Turistička agencija KONDOR TRAVEL AGENCY 036

Tek.račun: 170-50029537000-10. Prema Zakonu o turizmu izlet ne podleže obavezi garancije putovanja.

Author

Write A Comment

Translate »