LETOVANJE U ALBANIJI

POLASCI: 19.09.2020. I 26.09.2020. / 7 NOĆENJA

CENA ARANŽMANA: 195 € PO OSOBI

Albaniju zapljuskuju dva mora – Jonsko i Jadransko. Na dužini od 362 km, sa brojnim peskovitim i širokim plažama,uvalama, lagunama, sa preko 300 sunčanih dana u godini, Albanija zadnjih godina privlači sve više turista ne samo iz Evrope već i iz čitavog sveta.

Kada kročite na tle Albanije, sve predrasude se raspršuju kao mehur od sapunice!!! Slike o Albaniji na kojima magarci i konji „šetaju“ putevima dok ljudi voze bicikle, ostaju kao davna sećanja dok se vozite autoputevima izuzetnog kvaliteta, pored naselja sa kućama izgrađenim u modernim arhitektonskim stilovima ispred kojih su uglavnom parkirani veoma skupi automobili!!! Albanija prosto odiše velikim bogatstvom!

HOTEL “BLEART”

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan ČAČAK – DRAČ

 Polazak iz Čačka u 05:00h sa parkinga kod OŠ“Vuk karadžić“. (Za putnike koji bi došli sopstvenim autom iz Novog Sada, Beograda i drugih gradova,autoputem „Miloš Veliki“, obezbeđena parking mesta u našoj garaži tokom trajanja letovanja!!!). Dnevna vožnja preko Kraljeva, Kruševca, Niša i Prištine sa usputnim pauzama za odmor i osveženje. Dolazak u Drač u popodnevnim satima i smeštaj u hotel na plaži Golem. Slobodno vreme za kupanje, šetanju, sportske aktivnosti…. Noćenje.


2. dan – 7 dan – DRAČ


Doručak. Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga (moguća doplata za ručak ili večeru). Tokom boravka, moguće je organizovanje fakultativnih izleta.


8. DAN – DRAČ – ČAČAK

 Doručak.Napuštanje hotela. Slobodno vreme do polaska za Srbiju, oko podneva. Dnevna vožnja preko Prištine, Kruševca i Kraljeva za za Srbiju.

Dolazak u Čačak/Kraljevo/Kruševac u kasnim večernjim satima. (KRAJ USLUGA)

Polasci iz Kruševca,Kraljeva,Čačka…

KLIKNITE OVDE DA PREUZMETE PROGRAM U PDF FORMATU


ARANŽMAN OBUHVATA:


* Prevoz komfornim turističkim autobusima (klima / video)
* Smeštaj u hotelu“BLEART“ 4* koji se nalazi na samoj obali, na bazi 7 noćenja sa doručkom u 1/2 sobama od kojih većina ima POGLED NA MORE
* Vodiča – pratioca tokom putovanja
* Usluge lokalnih vodiča u Albaniji
* Troškove organizacije putovanja


ARANŽMAN NE OBUHVATA:


* Individualne troškove putnika
* Međunarodno putno zdravstveno osigurnje 1.500,00 din. ili sa doplatom za Covid-19 u iznosu od 2.100,00 din.
* Ulaznice za lokalitete u okviru organizovanih fakultativnih izleta (minimum za realizaciju izleta je 20 putnika)
* Doplata za ručak ili večeru 10 € po danu, po osobi(za ručak ili večeru se služe:1.Salata 2.Supa,pasta ili rižoto 3.Riba ili meso 4.Voda)
* Izlet za Skadar i Kroju – 20 €
* Izlet za Berat,Valonu,Ardenicu i Apoloniju – 25€
* Izlet za Tiranu – 15€
* Doplata za 1/1 sobu je 40€
* Međunarodno putno zdravstveno osigurnje 1.500,00 din. ili sa doplatom za Covid-19 u iznosu od 2.100,00 din.

NAČIN PLAĆANJA: 

40% prilikom rezervacije,ostatak 7 dana pre započinjanja putovanja, gotovinski ili na 3 mesečne rate(oktobar,novembar i poslednja rata zaključno sa 15 decembrom 2020.god.)

NAPOMENE:


– Planirane pauze na oko 3-4sata putovanja ili po potrebi
– Kalkulacija rađena na bazi minimum 40 putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija može korigiovati cenu, tj.povećati cenu srazmerno broju prijavljenih putnika
– Rok za otkazivanje u slučaju nedovoljnog broja putnika je 5 dana pre početka putovanja ili agencija zadržava pravo da radi realizacije programa, program odradi u saradnji sa drugom agencijom, uz korekciju cene ukoliko je to neophodno.
– Agencija zadržava pravo da u slučaju devalvacije dinara ili promene cene goriva povisi cenu aranžmana za nastalu razliku
– Agencija zadržava pravo da izmeni satnice i redosled izvođenja programa u zavisnosti od uslova na lokalitetima
Napomene za putna dokumenta: Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnicima sa novim, crvenim biometrijskim pasošima nije potrebna viza. Putnici su u obavezi da na putovanje PONESU VAŽEĆE LIČNE KARTE I PASOŠE!!! Za decu je potrebno poneti važeći pasoš i izvod iz matične knjige rođenih sa fotografijom koja treba da bude stavljena u gornji levi ugao i osigurana spajalicom!!!

Organizator putovanja ne snosi odgovornost za neposedovanje propisane dokumentacije od strane putnika!!!!

MOLIMO PUTNIKE DA BLAGOVREMENO PRIBAVE NOVE LIČNE KARTE I BIOMETRIJSKE PASOŠE!!!

VAŽNOST PASOŠA 3 MESECA OD DATUMA POVRATKA SA PUTOVANJA!!!!

Uz ovo putovanje važe Opšti uslovi organizatora putovanja, turističke agencije “MM GOLD TRAVEL AGENCY” Čačak, licenca OTP 31/2020, kategorija licence A 25, od 29.01.2020.g.

Author

Write A Comment

Translate »